FK Uhlířské Janovice Odebírat novinky přes RSS RSS Feed

Jícha potvrdil pověst kanonýra

Neděle 8.02.2009 14:18 -- Autor: tisková zpráva

Uhříněves – Na umělé trávě v Praze Uhříněvsi fotbalisté FK Uhlířské Janovice sehráli první utkání finálové skupiny zimního turnaje. Soupeřem jim byl po podzimní části vedoucí tým skupiny B pražské I. A třídy – Slavoj Podolí.

U. Janovice – Podolí 2:1 (1:0)

„První poločas přinesl řadu šancí na obou stranách,“ začal hodnotit zápas Miroslav Tvaroha a navázal: „Gólman Petr Verner chytil dva góly, my jsme naopak dvakrát netrefili prázdnou bránu a jednou jsme nastřelili tyč. První poločas byl fotbalový.“ Vedení se uhlíři ujali po deseti minutách, kdy po ostrém Wolfově centru skóroval Jícha – 1:0. „Herně jsme možná byli o něco lepší, ale za stavu 1:0 brankář Verner vytáhl dvě tutovky soupeře,“ připomněl Miroslav Tvaroha.

Podolští vyrovnali v 75. min. po rohovém kopu, ovšem o pět minut později Uhlířské Janovice akci Wolfa s Formanem dotáhl do vítězné branky kanonýr Jícha – 2:1. „Proti řadě šancím z prvního poločasu byla hra v tom druhém spíše odpovědná a bez příležitostí,“ dodal Miroslav Tvaroha. Uhlířským Janovicím dělá radost Jan Jícha, který se pravidelně gólově prosazuje. „Kromě něj hrál výborně Tomáš Wolf, dobře hráli i Vojtěch Vančura a Zdeněk Churavý. Tým ale celkově podal vyrovnaný výkon,“ zakončil Miroslav Tvaroha.

Branky U. Janovic: Jícha 2. U. Janovice: Verner (46. P. Hromádka) – P. Kulhánek, Vojt. Vančura, Musil, Uher – Wolf, L. Bohatec, Churavý, Kopecký – Jícha, L. Kocourek. Střídali Forman, Pospíšil, T. Kulhánek, Strnad. Trenér Josef Bohatec.

Fotogalerie z Kutnohorského deníku

zdroj: www.svoboda.info


21 komentářů v "Jícha potvrdil pověst kanonýra"

Stránky: « 3 2 [1] Show All

  • Hujer říká: (Únor 10th, 2009 at 22:02 )

    jasný wolfíku…..ted ses ukázal jak největší slabučkej chudáček…vůbec mě neotravuj…já aspon nepíchám cikánky……

  • roben říká: (Únor 10th, 2009 at 21:25 )

    hujere?ty ne ze mas nasrano jen v palici,ale nablito i za posteli a z toho smradu mas posramoceny tvuj uz tak maly mozecek,abys brzo nechodil a nechtel pucit dvactku!!!

  • Hujer říká: (Únor 10th, 2009 at 0:51 )

    jo hosi pojdte…potrebuju totiz lidi….potrebuju postavit pyramidu aby ste mi davali penize….abych mel z vas nejvic tak podte….vsichni prodelate ale ja vydelam tak pojdte do toho…

  • hosa říká: (Únor 9th, 2009 at 21:33 )

    tak ja jse ho zeptat a pujdu teda do toho taky :-)

  • jirka uher říká: (Únor 9th, 2009 at 19:54 )

    hoso sory ale to je vydelavajici byznys zeptej se patrika hurta on ti to urcite vysvetli:-)

  • Hujer říká: (Únor 9th, 2009 at 17:48 )

    k tomu hoso nemam ani slova…..

  • panJiska říká: (Únor 9th, 2009 at 2:05 )

    Hošo v pohodě, časem se do toho v klídku dostaneš….

  • Libor říká: (Únor 8th, 2009 at 23:54 )

    aaa bude další „přestřelka“ :-)

  • hosa říká: (Únor 8th, 2009 at 23:53 )

    dik zabo s jiskou v utoku jse mi hraje paradne. zapas byl supr hlavne vyhra ale po operaci je pauza znat. skoda ze dalsi lidi na to serou a radsi delaji podelavajici byznis

  • jirka uher říká: (Únor 8th, 2009 at 17:17 )

    jo dobra prace obou utocniku,hosa me prekvapil nastoupil od zacatku vedle jisky v utoku a bylo znat ze na sobe o treninku hodne pracuje jen tak dal…

  • Stránky: « 3 2 [1] Show All

    Přidejte komentář

    Složte puzzle podle obrázku vpravo nahořeWordPress CAPTCHA