FK Uhlířské Janovice Odebírat novinky přes RSS RSS Feed

Jícha potvrdil pověst kanonýra

Neděle 8.02.2009 14:18 -- Autor: tisková zpráva

Uhříněves – Na umělé trávě v Praze Uhříněvsi fotbalisté FK Uhlířské Janovice sehráli první utkání finálové skupiny zimního turnaje. Soupeřem jim byl po podzimní části vedoucí tým skupiny B pražské I. A třídy – Slavoj Podolí.

U. Janovice – Podolí 2:1 (1:0)

„První poločas přinesl řadu šancí na obou stranách,“ začal hodnotit zápas Miroslav Tvaroha a navázal: „Gólman Petr Verner chytil dva góly, my jsme naopak dvakrát netrefili prázdnou bránu a jednou jsme nastřelili tyč. První poločas byl fotbalový.“ Vedení se uhlíři ujali po deseti minutách, kdy po ostrém Wolfově centru skóroval Jícha – 1:0. „Herně jsme možná byli o něco lepší, ale za stavu 1:0 brankář Verner vytáhl dvě tutovky soupeře,“ připomněl Miroslav Tvaroha.

Podolští vyrovnali v 75. min. po rohovém kopu, ovšem o pět minut později Uhlířské Janovice akci Wolfa s Formanem dotáhl do vítězné branky kanonýr Jícha – 2:1. „Proti řadě šancím z prvního poločasu byla hra v tom druhém spíše odpovědná a bez příležitostí,“ dodal Miroslav Tvaroha. Uhlířským Janovicím dělá radost Jan Jícha, který se pravidelně gólově prosazuje. „Kromě něj hrál výborně Tomáš Wolf, dobře hráli i Vojtěch Vančura a Zdeněk Churavý. Tým ale celkově podal vyrovnaný výkon,“ zakončil Miroslav Tvaroha.

Branky U. Janovic: Jícha 2. U. Janovice: Verner (46. P. Hromádka) – P. Kulhánek, Vojt. Vančura, Musil, Uher – Wolf, L. Bohatec, Churavý, Kopecký – Jícha, L. Kocourek. Střídali Forman, Pospíšil, T. Kulhánek, Strnad. Trenér Josef Bohatec.

Fotogalerie z Kutnohorského deníku

zdroj: www.svoboda.info


21 komentářů v "Jícha potvrdil pověst kanonýra"

  • jirka uher říká: (Únor 8th, 2009 at 17:17 )

    jo dobra prace obou utocniku,hosa me prekvapil nastoupil od zacatku vedle jisky v utoku a bylo znat ze na sobe o treninku hodne pracuje jen tak dal…

  • hosa říká: (Únor 8th, 2009 at 23:53 )

    dik zabo s jiskou v utoku jse mi hraje paradne. zapas byl supr hlavne vyhra ale po operaci je pauza znat. skoda ze dalsi lidi na to serou a radsi delaji podelavajici byznis

  • Libor říká: (Únor 8th, 2009 at 23:54 )

    aaa bude další „přestřelka“ :-)

  • panJiska říká: (Únor 9th, 2009 at 2:05 )

    Hošo v pohodě, časem se do toho v klídku dostaneš….

  • Hujer říká: (Únor 9th, 2009 at 17:48 )

    k tomu hoso nemam ani slova…..

  • jirka uher říká: (Únor 9th, 2009 at 19:54 )

    hoso sory ale to je vydelavajici byznys zeptej se patrika hurta on ti to urcite vysvetli:-)

  • hosa říká: (Únor 9th, 2009 at 21:33 )

    tak ja jse ho zeptat a pujdu teda do toho taky :-)

  • Hujer říká: (Únor 10th, 2009 at 0:51 )

    jo hosi pojdte…potrebuju totiz lidi….potrebuju postavit pyramidu aby ste mi davali penize….abych mel z vas nejvic tak podte….vsichni prodelate ale ja vydelam tak pojdte do toho…

  • roben říká: (Únor 10th, 2009 at 21:25 )

    hujere?ty ne ze mas nasrano jen v palici,ale nablito i za posteli a z toho smradu mas posramoceny tvuj uz tak maly mozecek,abys brzo nechodil a nechtel pucit dvactku!!!

  • Hujer říká: (Únor 10th, 2009 at 22:02 )

    jasný wolfíku…..ted ses ukázal jak největší slabučkej chudáček…vůbec mě neotravuj…já aspon nepíchám cikánky……

  • říká: (Únor 11th, 2009 at 18:17 )

    Pánové, vy jste pacienti.

  • libor říká: (Únor 11th, 2009 at 22:19 )

    noo hlavně se moc nehádejte nebo uzavřeme diskuzi :-)

  • Fořt říká: (Únor 12th, 2009 at 18:12 )

    to jsem zvedavy co uvidime kdyz ma patrik narozeniny bude to asi velky ted vydelava velky prachy v podnikani tak to asi poradne oslavi uz jse tesim

  • wolfik říká: (Únor 12th, 2009 at 23:11 )

    Čau všichni, fakt Hurte?,nebo pane Hurt ,nebo Pane Podnikatel já jsem sem zatím nic nepsal ,takže Robén rozhodně nejsem)ale souhlasim sním !!Fakt mi přijde že ti poslední dobou dost šplouchá na majáku.!!!měj sem !!!!Wolfik!!!!

  • roben říká: (Únor 12th, 2009 at 23:46 )

    ne roben opravdu wofik neni wolfik hujere kope prvackou a ne levackou,sem slysel ze ti dela v jindicicch lejnar kapitana jo?tos teda dopad…doufam ze ti ta ekonomicka krize nevleze do tvyho podnikani…a vyklid si pokoj aby ste se tam ted vesly…

  • Libor říká: (Únor 13th, 2009 at 9:00 )

    Už nechte Patrika být. Přeháníte to a opakujete se! Je dospělý a má právo si dělat, co chce – i dělat hlouposti jako každý.

  • Wolfik říká: (Únor 13th, 2009 at 12:47 )

    čau Libore nechám si tady říkat zrovna od něj že píchám cikánky,nebo že jsem slabučkej chudáček,za polovinu těch věcí který se tady píšou si může sám..svojim chováním!!

  • Libor říká: (Únor 13th, 2009 at 13:11 )

    Jasně, to bylo přestřelený. Od něho i to před tím od vás. Jenom si myslím, že už jsme tu toho „naložili“ dost. Komu není rady, tomu není pomoci. Víc s tím neuděláte. Jenom je zbytečné se mu pořád dokolo smát. Už je čas, aby vzájemné posmívání utichlo, není to lepší?

  • hujer říká: (Únor 13th, 2009 at 14:42 )

    takže hosi jenom aby bylo jasno….mě vůbec nezajímá co si o mě myslíte…..už sem psát nebudu…nebavi me to cist jak me kazdej pomlouva…..a dekuju jaci jste kamaradi…..tak jestli si to nepsal wolfiku tak se omlouvam….no oslava bude,ale ja zvu jen kamarady a ne ktery se mi smejou ze podnikam….to nejsou pro me kamaradi…to jsou pro me chudaci….ale vid se smejte,,,hlavne ze se bavite….treba se spalim ale nelituju toho ze si to zkousim….myslim podnikat…..

  • Hoša říká: (Únor 13th, 2009 at 14:51 )

    meli by jsme se radsi venovat fotbalu nez hujerovi a jeho podnikani je to jeho vec a on pak sam pozna jestli udelal chybu nebo jestli jsme meli pravdu. ja jsem svuj nazor uz hujerovi rekl. smrt zasmukum

  • Wolfik říká: (Únor 13th, 2009 at 18:18 )

    Hurtiku mě je to jedno co momentálně děláš je to tvoje věc, ale neříkej mi že nemáš čas jít alespon 1-2 x v týdnu na trenink?

  • Přidejte komentář

    Složte puzzle podle obrázku vpravo nahořeWordPress CAPTCHA