FK Uhlířské Janovice Odebírat novinky přes RSS RSS Feed

Do A-týmu se po třech letech a třech měsících vrací Josef Bohatec!

Pondělí 20.10.2014 19:40 -- Autor: Lukáš

playerinfo_bohatecjosefUhlířské Janovice - Hned po nedělní prohře ve Velkém Oseku trenér František Machurka oznámil svou rezignaci na funkci trenéra FK Uhlířské Janovice. „Už to šlo z kopce, moje osoba na tým už nemá dobrý vliv,“ řekl ke svému rozhodnutí František Machurka. V článku naleznete také shrnutí působení Františka Machurky u A-týmu.

Vedení FK Uhlířské Janovice se tak muselo poohlédnout po osobnosti, která by tým provedla zbylými čtyřmi zápasy I. B třídy. „Pro zbytek podzimu jsme se zatím dohodli s Josefem Bohatcem. Aby tým poznal a věděl, co od něj může čekat,“ uvedl předseda FK Uhlířské Janovice Michal Černík. „Jednání jednoduché nebylo, nakonec na spolupráci kývl,“ dodal předseda.

 

Autor: René Svoboda

Zdroj: http://www.svoboda.info/sport/fotbal/fotbalisty-fk-uhlirske-janovice-ve-zbylych-podzimnich-zapasech-povede-josef-bohatec.html

 

Dodejme, že Josef Bohatec vedl naposledy A-tým v červnu roku 2011. A asistovat mu bude Miroslav Kopecký st.

 

František Machurka přišel do Uhlířských Janovicích v lednu 2013. U A-týmu tak vydržel necelé dva roky. V tabulce níže si můžete prohlédnou jak si Uhlířských Janovicích vedl.

 

Bilance* Františka Machurky u A-týmu:

Výhry Remízy Prohry
Podzim 2012 7 0 6
Sezóna 2013-2014 12 4 10
Podzim 2014 do 9. kola 2 0 7
Celkem 21 4 23

*V tabulce nejsou přičtena přátelská a pohárová utkání.

 


Přidejte komentář

Složte puzzle podle obrázku vpravo nahořeWordPress CAPTCHA