FK Uhlířské Janovice Odebírat novinky přes RSS RSS Feed

Rejšice další nováček v I.A třídě

Pondělí 17.08.2009 13:57 -- Autor: Pavel

Rejšičtí fotbalisté nakonec hrát ve fotbalové I. A třídě neodmítli. „Chceme postoupit,“ neslo se jednoznačně kabinou. A vedení klubu přání hráčů vyslyšelo a historicky nejvyšší soutěž v Rejšicích – I. A třída – se stala skutečností.

V ročníku 09/10 mají Rejšice jednu prohru a jednu výhru se skórem 4:4. Aktuálně jsou na 7.místě v tabulce I.A třídy sk. B.

V minulých sezonách se rejšičtí fotbalisté ve fotbalové I. B třídě zachraňovali s odřenýma ušima. Loňský podzim soutěže ve skupině B však přinesl překvapení nejen pro soupeře, ale pro Rejšice samotné. Rejšičtí fotbalisté udávali soutěži tón z prvního místa tříbodovým náskokem, ale kromě spokojenosti s bezstarostným průběhem se jim myšlenky na postup do I. A třídy v hlavách nehonily.

„Ani na jaře jsme o postupu do vyšší soutěže neuvažovali, i když podzim dopadl tak dobře,“ konstatoval prezident klubu SK Rejšice Josef Šimek. A tato skutečnost je nechávala chladnými až do závěru soutěže. Ten byl ve skupině B hodně dramatický, když ohroženy sestupem byly kluby od čtvrtého místa tabulky. Popravdě řečeno, o tom, že Rejšice nakonec postoupily do I. A třídy a soutěž přihlásily, rozhodla schůzka s hráči po posledním střetnutí doma s Beznem. A hráči?: „Chceme postoupit,“ neslo se jednoznačně kabinou. A vedení klubu přání hráčů vyslyšelo a historicky nejvyšší soutěž v Rejšicích – I. A třída – se stala skutečností.

„Dávat si nějaké sportovní cíle by bylo nezodpovědné,“ řekl před soutěží sekretář klubu Jindřich Titlbach. „Prostě si působení v I. A třídě vyzkoušíme a uvidíme, čeho jsme schopni,“ dodal rejšický sekretář.

Změna nastala ve funkci trenéra. Dosavadního Karla Uhlíka, který s mužstvem postoupil, nahradil Josef Hůlka, který v předchozí pozici působil v Pěčicích, Karel Uhlík bude na místě asistenta.
.
Realizační tým
Trenér: Josef Hůlka
Asistent trenéra: Karel Uhlík
Vedoucí mužstva: Josef Šimek
Masér: Jiří Richter
Sekretář: Jindřich Titlbach

Odchody: Jiří Kubín (hostování Chotětov), Martin Danda a Jan Vít (hostování FK Dobrovice B).
Příchody: Tomáš Prskavec (na hostování z FK Dobrovice, Josef Hůlka (na hostování z FK Mladá Boleslav), Martin Boháček (přeřazen z rezervy). Dosud v jednání: brankář Pavel Zahrádka (hostování z Loučeně), Blažek (hostování z SKP MB), Radek Kopecký (hostování z Tupadel).

Hráčský kádr
Brankáři: Pavel Beran
Obránci: Ondřej Jon, Marek Šneidr, Vladimír Rys, Luděk Barančok, Jaroslav Putorík
Záložníci: Marek Rys, Luboš Nastoupil, Michal Hanuš, Josef Hůlka, Martin Boháček, Tomáš Prskavec
Útočníci: Michal Zdražil, Tomáš Novotný, Michal Remsa.


Přidejte komentář

Složte puzzle podle obrázku vpravo nahořeWordPress CAPTCHA